Kislányt zaklató migránsokat védelmez Soros EU-s embere

Sokat beszélnek ma a migráció kapcsán az európai értékekről az EU sorosista politikusai, de azt nem fejtik ki, hogy mit is értenek rajta. Most végre kiderült, hogy ez nekik a migránsok minden áron való védelmét jelenti, még akkor is ha kiskorú lányt molesztálnak az utcán.

Napról napra halljuk az EU számos migránspárti politikusától a migráció védelmében azt, hogy az európai értékeket be kell tartani. De ez eddig valahogy mindig homályos maradt, hogy konkrétan mit is értenek alatta. A napokban azonban Vera Jourová igazságügyi biztos rávilágított, hogy ezt hogyan is értik ők a sorosi birodalomban.



Képen: Soros Görgy mellett középen Vera Jourová

Ma az európai társadalmakban egy alap magatartási formának számít, vagyis joggal mondhatjuk, hogy valóban európai értéknek az, hogy férfiak nem zaklatnak sem “magányos farkasként”, sem csoportosan nőket az utcán, és más helyeken sem. Ez a migránsok egy része esetében azonban nem így van, sőt mondhatni éppen az a kulturális norma náluk, hogy azt egyenesen helyénvalónak tartják olyan esetekben, ha a nő szerintük nem rendesen viselkedik. Nincs rajta fejkendő, hosszú ruha, vagy egyes esetekben már az is bűne lehet a nőnek, hogy egyáltalán az utcára kimerészel menni megfelelő kísérő nélkül.

Ezek a különbségek a kulturális viselkedési minták aztán számos olyan konfliktust idéznek elő, amelyeknek többnyire az lesz a vége, hogy európai rendőrök vadásznak migráns elkövetőkre. Éppen ez történt január 18-án Velencében is. Egy csapat migránsférfi molesztált egy 13 éves olasz lányt, aki ezért feljelentést tett a rendőrségen, így elkezdték a nyomozást ellenük, vagyis elkezdték felkutatni a tetteseket az európai értékek és törvények alapján.

Matteo Salvini az olasz Liga (korábban Északi Liga) főtitkára egyik fő szokása az, hogy a facebook és twitter oldalán híreket oszt meg, és azokat kommentálja. Így tett ezzel a hírrel is, posztolta azt a közösségi médiában a következő mondatokkal:

“Csak alig több, mint egy kislány, és Velence kellős közepén. Most egy csapat észak-afrikai férfi után vadásznak. Remélem, elkapják őket, én a szülők kezére adnám őket… Elég!”

Azt hihetnénk az eset után, hogy az EU igazságügyi biztosa majd szintén azzal fog foglalkozni, hogy milyen rossz is az, hogy a migránsok nem az európai értékek szerint viselkedtek, és csoportosan molesztáltak egy kiskorú lányt. De tévednünk kell Soros emberét, Vera Jourovát az egy cseppet sem érdekli, hogy mi történt a lánnyal. Ő egészen mást tekint az európai értékek megsértésének. Ő Matteo Salvini szavaiban talál csak hibát az ügyben az európai értékek szempontjából.

Matteo Salvini ugyanis a molesztáló migránsok rendőrök általi felkutatására, még kimondani is rettenetes, a vadászni szót használta. Az olasz nyelvben azonban lehet hírekre is vadászni és könyvekre is. Igaz, hogy szlenges a szóhasználat, de mi ez egy fényes nappal Velence központjában egy csoport afrikai férfi által halálra rémisztett tizenéves lány szenvedéseihez képest, akik majdnem ott erőszakoltak meg a vadak egy velencei sikátorban.

Vera Juorovát, a nyitott társadalom eszméinek hős bajnokát azonban csak Matteo Salvini szavai érdeklik, a migránsok meg akár akármennyi nőt is halálra zaklathatnak, erőszakolhatnak, az sem hatja meg még egy kicsit sem ezt a filantróp hölgyet. Még a legdurvább migráns erőszak sem indította meg eddig őt annyira, hogy felemelje szavát az európai értékek védelmében. Csupán a jobboldali politikus “az elkövetőkre most a rendőrök vadásznak” kifejezése érte el nála az ingerküszöböt, hogy veszélyben vannak az európai értékek. De hát már csak ilyen ez a sorosi eszmerendszer. A híradó.hu egy 2017. szeptemberi híradása idézi Vera Joutrova egy twitter bejegyzését:

„Megbeszéltük az alapjogok helyzetét Európában George Sorossal. Az Open Society értékei állnak az EU lépéseinek szívében”.

Jurova most azt követeli, hogy az ilyen tartalmakat, mint Matteo Salvini bejegyzése, 24 órán belül töröljék a közösségi médiából, mert az gyűlöletre buzdíthat a migránsok ellen. Ezt a héten a jogellenes online tartalmakról tartott sajtótájékoztatón közölte, amelyet az Európai Bizottság az ügyben megfogalmazott állásfoglalása alkalmából tartott.

Vagyis a bűnt el kell titkolni, ha migráns követi le, és aki az igazságot felfedi, azt el kell hallgattatni valami. álságos nyelvi cenzúra által. Ez maga a világot megváltó nyitott társadalom csoda eszméje. És ők még talán hisznek is benne, hogy valóban így lesz majd jobb a világ...

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/commissione-ue-contro-salvini-tweet-sui-migranti-cancellare-1500021.html

http://www.eunews.it/2018/01/19/ue-salvini-caccia-nordafricani/99646

https://www.ilgazzettino.it/nordest/venezia/tredicenne_toccata_venezia_castello_branco_stupro-3483390.html

http://europa.eu/rapid/press-release_MEMO-18-1170_en.htm

https://www.hirado.hu/2017/09/05/soros-utan-az-open-society-ertekei-allnak-az-eu-lepeseinek-sziveben/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre