Alaptalanul ijesztgeti Soros újsága a migránsgyerekeket Salvinivel

Március elején a sorosista Mérce új mumust talált az olaszországi migránsgyerekeknek. Egy olasz anyuka levelét idézte, akinek az afrikai adoptált gyerekei rettegnek attól, hogy Salvini kitoloncolja őket, ha kormányra kerül. A balliberális lap azonban Salvini válaszát kihagyta a hírből. Soha nem mondta a Liga vezetője, hogy visszaviszik Afrikába azokat, akik legálisan érkeztek Európába. Valójában az olasz anyuka tájékoztatta félre a gyermekeit, és ő tartja őket rettegésben.

Az olasz sajtóban is nagy port kavart fel egy olasz anyuka február 25-ei nyílt levele Matteo Salvininek, a Liga (korábban Északi Liga) vezetőjének, amelyet a facebook oldalán tett közzé. Ebben azzal vádolja Salvinit, hogy a gyermekei miatta élnek rettegésben.

Gabreilla Nobile, olasz vállalkozó, két afrikai gyermeket fogadott örökbe, akik most elmondása szerint attól félnek, hogy kitoloncolja őket Matteo Salvini, ha jobboldali kormány jön létre. Gabriella a levelében elmesélte, hogy a 7 éves afrikai származású kislánya esténként sír elalvás előtt, hogy vissza kell mennie Afrikába, ha Salvini nyeri meg a választásokat. 12 éves fiát pedig hónapok óta inzultálják az anyuka szerint Salvini hívei a buszon, hogy menjen haza Afrikába, mert a színes bőrűek Olaszországba csak lopni és a nőiket megölni jönnek. Az olasz nő szerint mindezért Salvini “olaszok előbb” szlogenje a hibás.




Képen: Toni Iwobi, a Liga nigériai származású szenátora

Matteo Salvini szintén a facebookon válaszolt az olasz anyukának még február 27-én, hogy ő soha nem beszélt arról, hogy afrikai gyerekeket toloncolnának ki Olaszországból bármikor is. Ez édesapaként is mondja. Majd így folytatja a bejegyzését:

“Elég lenne csupán az, hogy az anyuka elmagyarázza a gyerekeinek, hogy Olaszországból a bűnözőket, az illegális migránsokat és a drogdílereket fogom eltávolítani, és természetesen nem a gyerekeket.
Egy biztonságos országot akarok mindenkinek, és mindenek előtt a gyermekeinknek. Ezt nemcsak az olaszok kérik tőlem, de nagyon sok legális és jóravaló migráns is, aki ebben az országban él.”

Majd Salvini még elmondja a posztjában azt is, hogy alig várja, hogy kormányra kerülhessen, és még a mostaninál is jobban előmozdítsa az örökbe fogadási programokat mivel nagyon sokan várnak gyermekre. Végezetül a Liga vezetője kijelenti, hogy örömmel hívná meg Gabriellát egy kávéra a parkban, miközben gyermekeik együtt játszanak ott, mivel mindketten milánóiak. Ilyen is valójában ez a “szörnyű rasszista mumus”.

A fenti eset is jól mutatja, hogy hogyan manipulálják az eseményeket és keltenek konfliktusokat éppen Soros hívei a migráció területén, ahelyett hogy a rendezett és biztonságos együttélést szorgalmaznák a különböző etnikumok között az alapvető emberi értékek mentén. Ha már egyszer így alakult, hogy egy térben kell együtt élnie a különböző kultúráknak, legalább a békés együttélést szorgalmaznák, de ők ahelyett folyton a feszültséget keltik az állandó rasszistázásukkal, amely mindig csak egy irányú lehet.

A Liga a baloldali propagandával ellentétben valójában olyannyira rasszista, hogy velük lett az olasz parlamentnek elsőként egy színes bőrű szenátora, a nigériai származású Tony Iwobi. Iwobiról azonban nem igen szól a baloldali sajtó, mivel szerinte is meg kell állítani az illegális bevándorlást és védeni kell a határokat, vagyis meg kell állítani az inváziót.

Források:

https://merce.hu/2018/03/01/koszonom-hogy-a-gyerekeim-felelemben-elhetnek-nyilt-levelet-irt-egy-olasz-anya-a-bevandorlasellenes-partnak/

http://www.bbc.com/news/world-europe-43241106

http://www.adnkronos.com/fatti/politica/2018/02/27/via-solo-delinquenti-salvini-risponde-mamma-gabriella_T7g9amywvUXevertcqEAmO.html

http://www.adnkronos.com/fatti/cronaca/2018/02/26/caro-salvini-grazie-lei-chiamano-miei-figli-sporchi-neg_DbC8cvfCRdtytJdEvjmXxN.html

http://www.ansa.it/english/news/2018/03/06/italys-first-black-senator-league-member-5_3378daf1-4622-46d6-8b02-ba61f61cf7b5.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre