A migránsok egy egész olasz várost tettek tönkre


Az olasz lány, Pamela, brutális maceratai meggyilkolása után, amelyet nigériai drogdílerek követtek el, az olasz jobboldali sajtóban erős figyelem irányul a nigériai maffia jelenlétére az országban. Sorra jelennek meg interjúk és cikkek, amelyekből kiderül, hogy ennek a világ egyik legveszélyesebb bűnszervezetének a központja Olaszországban Castel Volturno. Ez a korábban csodálatos tengerparti város már szinte teljesen a migráció martaléka lett. Az afrikai migránsok integrálták azt magukhoz, és nem fordítva.

Castel Volturno migrációs problémáiról már évekkel ezelőtt a nemzetközi sajtó is beszámolt, de a helyzet azóta sem lett jobb, sőt nagy mértékben rosszabbodott. Ezért sokan a helyi olasz maffiát kárhoztatják, azonban valójában a nigériai és az olasz maffiák együttesen “dolgoznak” a város tönkretételén a baloldali politikusokkal karöltve, de egyes szakértők szerint már az afrikai bűnszervezet egyre inkább átveszi az irányítást, és ez a város vált az olaszországi fővárosává.


Képen: Életkép Castel Volturnóból

Többek között Andrea Kunkl fotográfus is beszélt erről a voxneews.info hírportálnak tavaly decemberben, már néhány hónappal azelőtt, hogy ez a probléma igazán fókuszba került volna. Kunkl szerint Castel Volturno Nigéria egy darabja Európa szívében. Az olasz városban 15 ezer migráns él együtt 25 ezer helyi lakossal az önkormányzat legújabb “felmérése” szerint. Ez az adat azonban nem valódi népesség összeszámláláson alapul, mert az lehetetlen az illegális migránsok magas száma miatt, hanem megsaccolták azt, például a városban termelt szemét alapján.

A riport készítője sajnos joggal tette fel a kérdést, hogy “ez európa jövője”. A migrációt szervező erők ugyanis még most is azon vannak, hogy még sokkal több migránst hozzanak be Európába. Pedig Castel Volturno példája jól mutatja, hogy hova is vezet ez az út. Valójában az afriakai migránsok afrikanizálják Európát, és nem ők illeszkednek be az európai világba, bármennyi pénzt is költsenek el az integrációjukra.



Képen: migránsok 2014-es felkelése egy jelenete

Ezt mutatja a 2014-es felkelésük is, amely azért robbant ki mert olaszok önvédelemből rálőttek két afrikai migránsra. Órákig tomboltak az afrikaiak az eset után Castel Volturno központjában. Ezt még akkor sikerült a az olasz rendőröknek viszonylag rövid idő alatt leállítani, de mi lesz akkor, amikor már erősebbek lesznek az egyre növekvő számuk miatt, mint az európai rendfenntartó erők...

Olyan kollektív pusztító őserőt képviselnek, amelyet a 2014-es utcai vonulásuknál még jobban mutat a 2008-as utcai zavargásuk, amely azért tört ki mert a helyi maffia végzett hat afrikai férfival. Ekkor is kiszaggatták az útjukba akadó útjelző táblákat, és azzal fenyegetőztek, valamint törtek-zúztak mindenfelé az utcákon. Ekkor mindenki rasszizmust kiáltott, pedig mára kiderült, hogy kemény maffia harcról van szó, és nem arról, hogy ártatlan színes bőrűeket intézett el az olasz maffia.


Képen: Afrikai migránsok 2008-es zavargása Castel Volturnóban
Persze mindig rasszizmusról beszél a "haladó" világ, ha migránsokat ér támadás, ezzel terelve el a figyelmet a valódi okokról, és ezzel is elősegítve akarva vagy akaratlanul a szabad bűnözést számukra. Mindenki tudja például, hogy a nigériai maffia tömegesen futtat fiatalkorú lányokat Olaszországban, hogy szinte háborítatlanul árusítják a drogot az olasz városok központjai utcáin, parkjaiban, játszóterein. De igazából senki nem tesz ellene. Időnként razziáznak egyet az olasz rendőrök, le is tartóztatnak közülük néhányat, de aztán minden megy tovább, mintha mi sem történt volna.

Közben pedig meg nem is egy no-go zóna jött létre valamelyik olasz nagyvárosban, hanem már egyenesen egy no-go város van kialakulóban az olasz riviérán.
Források:

http://www.stranieriincampania.it/wp/mercoledi-18-settembre-2013-commemorazione-delle-vittime-della-strage-di-castel-volturno/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre