A férfiak menekülnek el a Boko Haram elől, a nőket meg otthon hagyják...



A Corriere della Sera baloldali olasz lap a múlt heti maceratai horrorról és terrorról cikkezve felfedte, hogy az elmúlt években nagy mértékben megnőtt a városban és a környékén a nigériaiak száma. Ők jórészt férfiak, és a Boko Haram elől menekültek el. De hol hagyták a nőket? Csak nem otthon hagyták őket, hogy ők harcoljanak a terroristákkal?
Az olasz baloldal továbbra sem áll le azzal az álpropagandával, hogy az illegálisan Európába érkező afrikaiak a háborúk és a terroristák elől menekülnek el, pedig a hivatalos olasz statisztikák szerint is csak néhány százalékuk jogosult menekültstátuszra. Legújabban a múlt heti szörnyű maceratai események kapcsán kapcsolt rá az olasz baloldali sajtó és politikusok a terroristák elől menekülő nigériaik álhír terjesztésére és az olaszok azzal való érzelmi zsarolására.



A múlt hét közepén a közép-olasz Macerata városában egy nigériai drogdíler, Innocent Oseghale, akinek 2016-ban elutasították a menekültkérelmét, és így illegálisan tartózkodott az olasz városban brutálisan feltrancsírozott a lakásában egy olasz lányt, és a darabjait két bőröndben az út szélén hagyta egy kevésbé forgalmas helyen. A lány drogfüggőként egy környékbeli kistelepülésen volt elvonókúrán, ahonnan váratlanul eltávozott hétfőn, és Macerata egyik központi parkjában találkozott a 29 éves nigériai fiúval, aki segített neki heroint szerezni, és elvitte magához. A vizsgálatok egyelőre még nem derítették ki, hogy a lány a feldarabolása előtt halt meg kábítószer túladagolásban, vagy a kínzások végeztek vele. Mindenesetre a tetemet hipóval is leöntötték, és a hüvelyét is kiszedték, és átmosták hipóval, így felmerül a nemi erőszak gyanúja is, amit így próbáltak eltussolni. Továbbá a lány szíve is eltűnt, így még a rituális gyilkosság is szóba jöhet.



Az eset mélyen felkavarta egész Olaszországot, ennek ellenére a bíró hezitált elrendelni a nigériai horror trancsírózó előzetes letartóztatását. Talán éppen ez lehetett az utolsó csepp a pohárban az olasz Luca Traianinál, aki szombat délelőtt az edző terembe tartva és újból hallva a Pamela brutális halálának a híreit váratlanul megfordult az autójával, és hazatért, hogy magához vegye pisztolyát. Majd Maceratában az autójából rálőtt az össze fekete bevándorlóra, akit csak útján megpillantott. Hat embert sebesített így meg, mielőtt megadta magát az olasz rendőröknek a város Hősi halottjai emlékműve előtt az olasz trikolór százlóval a vállán. Luca Traiani barátai elmondták a sajtónak, hogy az utóbbi időben nagyon megváltozott, szélsőjobboldali körökbe járt, és nagyon bántotta az, hogy a városát az afrikai drogdílerek uralják, valamint az, hogy a betörő és erőszakoló bevándorlók többnyire büntetés nélkül megússzák. Trainai korábbi szerelme is drogfüggő lett egy afrikai drogdíler karmaiba kerülve.


Az olasz rasszista lövöldöző és a nigériai horror trancsírozó most egymás melletti cellában vannak a többiektől elkülönítve az Ancona melleti Montacuto börtönben. De hogyan és miért is került Olaszországba a nigériai fiú? A Corriera della Sera egyik írása szerint 2011-től kezdve a nemzeti tendenciákkal összhangban folyamatosan növekszik Macerataban a nigériai közösség száma. Jenleg 600 nigéria él a városban és ezer a megyében, nagyrészt férfiak magának a közösségnek az egyik vezetője szerint. A baloldali olasz lap szerint a Boko Haram iszlamista terrorszervezet támadási miatt jönnek el az emberek Nigériából, és ezért vannak első helyen az Olaszországba a Földközi-tengeren át illegálisan érkező migránsok között.

A baloldali olasz lap azonban önmagának is ellentmond ugyanabban a cikkében. Hogyan is lehet az, hogy a Boko Haram elől szinte csupa férfi menekül el Nigériából… Csak nem otthon hagyják a nőket, hogy ők védjék meg magukat az iszlamista támadóktól?

Olaszországban a baloldali sajtó és politikusok Ferenc pápával az élen már évek óta terrorizáljk érzelmileg az olaszokat azzal, hogy be kell fogadniuk a háborúk, a terror és éhhalál elől menekülő afrikaikat. Csakhogy sorra derül ki, hogy annak ellenére, hogy Arfikában valóban vannak háborúk, terror és éhínség, az Európába érkezők azonban nem közülük kerülnek ki túlnyomórészt, hanem többnyire éppen azokból az országokból és területekről érkeznek, ahol nincs háború, terroristák és éhínség.

És így van ez Nigéria esetében is. Nigéria azon részéről jönnek az illegális bevándorlók, ahol nincs jelen a Boko Haram, és ráadásul onnan is az afrikai vagyonosabb réteg, akiknek van pénze a az embercsempészekre. Valamint sok köztük a bűnöző is, akik azért jönnek Európába, mert itt jobbak a lehetőségeik, vagy éppen az ottani büntetés elől menekülve...



Már maga a nigériai szenátus elnöke Bukola Saraki is felemelte a szavát most ősszel a nigériai migráció miatt, hogy hamis ígéretekkel csábítják a fiataljaikat Európába, és itt valójában rossz sors vár rájuk, nem is beszélve a Szaharán és tengeren való átkelés veszélyeiről, de erről a baloldali lap mélyen hallgat. Pedig ugyanezt erősíti meg számtalanszor a jobboldali Liga (korábbi Északi Liga) biztonságért és migrációért felelős nigériai származású politikusa, Tony Iwobi is, aki gyakran ostorozza ezt a tömeges és ellenőrizetlen bevándorlást. Sakari megnyilvánulása kapcsán ő is megerősítette, hogy a migráció mostani formája csupán egy olyan üzletet takar, amely erőszakot és halált szül.

Források:

http://www.corriere.it/cronache/18_febbraio_04/spaccio-prostituzione-sociale-40ec1d5a-097c-11e8-a34a-fc54918998f4.shtml

https://www.ilmattino.it/italia/cronache/pamela_mastropietro_macerata_nigeriano_omicidio_vestiti_sporchi_sangue_1_febbraio_2018-3520864.html

http://www.ilgiornale.it/news/pamela-strappate-viscere-spunta-lombra-rito-voodoo-1489687.html

https://www.ilgazzettino.it/primopiano/cronaca/pamela_candeggina_sul_corpo_cancellate_prove_stupro-3524162.html

http://www.ilrestodelcarlino.it/macerata/cronaca/luca-traini-1.3704532

http://www.ilmessaggero.it/primopiano/cronaca/luca_traini_macerata_sparatoria-3525399.html

http://www.imolaoggi.it/2017/11/20/migranti-dalla-nigeria-schiaffo-ai-buonisti-del-governo-italiano/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre